Sähköinen taloushallinto

Meiltä saat pilvipalveluna tuotetun ja Netvisor-ohjelmistolla toteutetun sähköisen taloushallinnon palvelun.

Sähköinen taloushallinto ja sähköinen kirjanpito tuo mukanaan monia etuja perinteiseen paperiseen kirjanpitoon verrattuna; lukuisia paperipinoja ja mappeja ei enää tarvita. Esimerkiksi osto- ja myyntilaskut saadaan kulkemaan täysin sähköisinä laskuina ja maksut siirtyvät eri pankkeihin monipankkitoiminnolla. Täysin sähköistetty taloushallinto ja kirjanpito on yleensä lisäksi jopa edullisempaa perinteiseen kirjanpitoon verrattuna, eli kätevyytensä lisäksi se on myös kustannustehokas ratkaisu. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja myös yhdistyksiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Sähköisen taloushallinnon ja kirjanpidon hyödyt:

  • osto- ja myyntilaskut kulkevat sähköisinä laskuina
  • ei enää kymmeniä mappeja ja paperikasoja
  • monipankkitoiminnolla maksut siirtyvät eri pankkeihin
  • kustannustehokas ratkaisu

Muut kirjanpitopalvelumme

Yritykseltämme ja kirjanpitäjältämme saat myös muut tarvitsemasi kirjanpito- ja tilitoimistopalvelut laadukkaasti ja sujuvasti, olipa kyseessä tilinpäätös, palkanlaskenta tai vaikka alv-ilmoitukset. Huolellisesti ja asiantuntevasti tehdyn kirjanpidon ja sen pohjalta koottavien tilinpäätöstietojen lisäksi saat meiltä myös neuvoja ongelmatilanteissa; apu on aina yhteydenoton päässä! Tarjoamme esimerkiksi seuraavat palvelut:

  • kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitus, alv-ilmoitukset
  • myyntireskontra, laskutus ja perintä
  • ostoreskontra ja maksuliikenne
  • palkanlaskenta ja raportointi

Asiantunteva kirjanpitäjä tuo lisäarvoa liiketoiminnalle

Toimiva yhteistyö ammattitaitoisen kirjanpitäjän kanssa tuo selvää lisäarvoa koko liiketoiminnalle.  Helposti saatavilla oleva tuki ja kirjanpidon oikeellisuus tekevät taloushallinnosta sujuvampaa. Taloushallinnon toimiminen puolestaan edesauttaa koko liiketoimintaa; säästät aikaa ja vaivaa jättämällä kirjanpidon ja siihen liittyvät asiat ammattilaisen hoidettavaksi. Kirjanpitoa käytetään pohjana liiketoimintaa koskevien laskelmien ja raporttien tuottaessa. Nämä puolestaan ovat usein avainasemassa, kun tehdään yrityksen toiminnan kehittämistä koskevia operatiivisia ratkaisuja.

Asiakaslähtöinen palvelu

Laadukkaasti tehdyn kirjanpidon lisäksi panostamme myös kokonaisvaltaisesti asiakasystävälliseen palveluun. Meille tämä tarkoittaa esimerkiksi sujuvaa yhteydenpitoa, hyvää palveluasennetta ja tarpeen tullen myös tukea ja apua ongelmatilanteissa.

Palvelemme osakeyhtiöitä, osuuskuntia, toiminimiä ja yhdistyksiä sekä asunto-osakeyhtiöitä toimialueenamme Helsinki ja pääkaupunkiseutu – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuoliset kirjanpitopalvelut alansa osaavalta kirjanpitäjältä Helsingissä. Meiltä myös sähköinen kirjanpito ja taloushallinto pilvipalveluna. Tutustu!