Tilitoimistopalvelut yrityksille ja yhdistyksille

Tarjoamme tilitoimistopalveluita kaikille yritysmuodoille ja yhdistyksille – osakeyhtiöt, osuuskunnat, toiminimet, yhdistykset sekä asunto-osakeyhtiöt Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä koko pääkaupunkiseudulla. Olipa yrityksesi tai yhdistyksesi koko mikä hyvänsä, saat meiltä ammattitaitoista ja laadukasta palvelua:

  • kirjanpitoa ja palkanlaskentaa sekä niihin liittyvät ilmoitukset ja raportoinnin
  • tilinpäätöksen, veroilmoituksen ja alv-ilmoitukset
  • myyntireskontra, laskutus ja perintä
  • ostoreskontra ja maksuliikenne
  • osinko/palkkatulo-optimointia
  • vero- ja yhtiöoikeus neuvontaa
  • myös sähköinen taloushallinto sähköisesti Netvisor-ohjelmalla

Kirjanpito

Yritykseltämme ja kirjanpitäjältämme saat myös muut tarvitsemasi kirjanpito- ja tilitoimistopalvelut laadukkaasti ja sujuvasti, olipa kyseessä tilinpäätös, palkanlaskenta tai vaikka alv-ilmoitukset. Huolellisesti ja asiantuntevasti tehdyn kirjanpidon ja sen pohjalta koottavien tilinpäätöstietojen lisäksi saat meiltä neuvoja ongelmatilanteissa; apu on aina vain yhteydenoton päässä!

Asiantunteva kirjanpitäjä tuo lisäarvoa liiketoiminnalle

Toimiva yhteistyö ammattitaitoisen kirjanpitäjän kanssa tuo selvää lisäarvoa koko liiketoiminnalle. Helposti saatavilla oleva tuki ja kirjanpidon oikeellisuus tekevät taloushallinnosta sujuvampaa. Taloushallinnon toimiminen puolestaan edesauttaa koko liiketoimintaa; säästät aikaa ja vaivaa jättämällä kirjanpidon ja siihen liittyvät asiat ammattilaisen hoidettavaksi. Kirjanpitoa käytetään pohjana liiketoimintaa koskevien laskelmien ja raporttien tuottaessa. Nämä puolestaan ovat usein avainasemassa, kun tehdään yrityksen toiminnan kehittämistä koskevia operatiivisia ratkaisuja.

Palkanlaskenta ja raportointi

Palkanlaskenta on yksi yrityksen keskeisimpiä ja toistuvampia prosesseja. Ammattilaisen toimesta tehty palkanlaskenta tapahtuu aina tarkalleen oikein ja suoritukset tilitetään ajallaan. Palkanlaskentaa hoitava henkilökuntamme on myös taatusti perillä muuttuvista säädöksistä ja korvausperusteista. Ammattilaistemme käsissä yrityksesi palkanlaskenta hoituu sujuvasti ja ongelmitta.

Tilitoimisto Mansikka tarjoaa käyttöön useita valmiita ratkaisuja, joiden avulla yrityksesi palkanlaskenta helpottuu ja nopeutuu. Yrityksellämme on kokemusta myös epäsäännöllisten ja lyhyiden työsuhteiden huomioinnista palkanlaskennassa.

Ota yhteyttä tilitoimisto Mansikkaan – laitetaan yrityksesi palkanlaskenta kerralla kuntoon!

Asiakaslähtöinen palvelu

Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme myös kokonaisvaltaisesti asiakasystävälliseen palveluun. Meille tämä tarkoittaa esimerkiksi sujuvaa yhteydenpitoa, hyvää palveluasennetta ja tarpeen tullen myös tukea ja apua kaikissa ongelmatilanteissa.

Palvelemme osakeyhtiöitä, osuuskuntia, toiminimiä ja yhdistyksiä sekä asunto-osakeyhtiöitä alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pääkaupunkiseutu – ota yhteyttä ja kysy lisää!